Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Delta W-Z
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-717-5869-0
Tytuł oryginalny: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-717-5869-0
Tytuł oryginalny: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten
Liczba stron: 148
Format: 170x235mm
Cena detaliczna: 30,45 zł
Format: 170x235mm
Cena detaliczna: 30,45 zł