Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.
Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa. Obecne wydanie ukazuje się w nowej szacie graficznej.
Olesiejuk
Oprawa twarda
ISBN: 978-83-274-9523-5
ISBN: 978-83-274-9523-5
Liczba stron: 208
Format: 17.5x23.5cm
Cena detaliczna: 39,99 zł
Format: 17.5x23.5cm
Cena detaliczna: 39,99 zł