Konto

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2 Namysław Iwona, Górska Lidia Książka

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
60,87 zł
68,40 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 488
Format: 243x174 mm
Rok wydania: 2022
Zobacz więcej
60,87 zł

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur.

Szczegółowe informacje na temat książki Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302152573
Autor: Namysław Iwona, Górska Lidia
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 488
Format: 243x174 mm
Rok wydania: 2022
Data premiery: 2022-03-02
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

Oceny i recenzje książki Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.