Autorka Jadalnych kwiatów i Pysznych chwastów powraca z nowymi inspiracjami. Tym razem postanowiła przyrządzić różę. Czy królowa kwiatów może być nie tylko smacznym dodatkiem kulinarnym, ale i ekskluzywnym surowcem kosmetycznym? Oczywiście, że tak! Różane przepisy to pomysły na wykwintne dania i naturalne kosmetyki do samodzielnego przygotowania w domowym zaciszu. Poznaj smak różanego chleba, trufli w kwiatowym pudrze czy sałatki z ciecierzycy z marynowanymi owocami z dzikiej róży. Zakochaj się w różanym balsamie do ust i luksusowym musie do ciała. Niech ogarnie cię słodka różana rozkosz!
Pascal
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-810-3027-4
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-810-3027-4
Liczba stron: 336
Format: 17.1x24.6
Cena detaliczna: 49,90 zł
Format: 17.1x24.6
Cena detaliczna: 49,90 zł