Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-5040-1
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-5040-1
Liczba stron: 368
Format: 17.0x24.0cm
Cena detaliczna: 64,90 zł
Format: 17.0x24.0cm
Cena detaliczna: 64,90 zł