Ta niezwykła książka z pewnością zadowoli każdego wielbiciela czekolady.
Zawiera ponad 300 przepisów na smaczne ciastka, ciasta krojone, brownies, muffinki, babeczki, desery, puddingi, lody, drinki i przystawki - a zatem wszelkie kulinarne zastosowania czekolady. Ponadto czytelnik zdobędzie wiele ciekawych informacji o czekoladzie i pozna jej egzotyczną historię - od starożytnego Meksyku aż po czasy obecne.
Olesiejuk
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-762-6467-7
Tytuł oryginalny: The Golden Book of Chocolate
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-762-6467-7
Tytuł oryginalny: The Golden Book of Chocolate
Liczba stron: 704
Format: 16.5x22.0cm
Cena detaliczna: 69,99 zł
Format: 16.5x22.0cm
Cena detaliczna: 69,99 zł