Menu

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2 Bilska Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka Książka

42,99 zł
47,10 zł - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 216
Format: 17.0x24.0cm
Rok wydania: 2015
42,99 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Szczegółowe informacje na temat książki Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302150388
Autor: Bilska Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 216
Format: 17.0x24.0cm
Rok wydania: 2015
Data premiery: 02/03/2022

Oceny i recenzje książki Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!