Konto

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew Książka

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia
36,00 zł
48,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Difin
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 198
Format: 16.0x23.0cm
Rok wydania: 2016
Zobacz więcej

Podobne do Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia

Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

Szczegółowe informacje na temat książki Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia

Wydawnictwo: Difin
EAN: 9788380850040
Autor: Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 198
Format: 16.0x23.0cm
Rok wydania: 2016
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Difin sp. z o.o.
Kostrzewskiego 1
00-768 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.