Książka jest przeznaczona zarówno dla chorych, zmuszonych z powodu choroby do stosowania diety łatwo strawnej, jak i zdrowych, pragnących zapobiegać takim patologicznym stanom, jak: otyłość, niewydolność krążenia, nadciśnienie itp. Prawidłowy, dobrze skomponowany jadłospis, pozwoli uniknąć wielu chorób, np. choroby układu krążenia, cukrzyca, udary mózgu i nowotwory. Publikacja zawiera przepisy diety łatwo strawnej, uwzględniające zarówno odpowiedni dobór produktów, jak i technologię ich przygotowywania.
PZWL
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wydanie: drugie
ISBN: 978-83-200-3165-2
Wydanie: drugie
ISBN: 978-83-200-3165-2
Liczba stron: 288
Format: 20.5x14.5cm
Cena detaliczna: 54,00 zł
Format: 20.5x14.5cm
Cena detaliczna: 54,00 zł