Odkryj niezwykłe walory odżywcze, zdrowotne i smakowe owoców jagodowych: truskawek, malin, jagód, borówek i porzeczek. Poznaj ich zastosowanie w codziennej diecie: nie tylko jako dodatku do deserów,
podstawy pysznych i zdrowych przecierów, konfitur i galaretek, ale także jako składnika dań obiadowych. Mało kto wie, że do kotletów wieprzowych idealnie pasuje czarna porzeczka, a łosoś smakuje najlepiej
z sokiem malinowym. Proponujemy ciekawe połączenia smaków oraz intensywny zastrzyk naturalnych witamin. Owocowe rewolucje w kuchni sprawią ogromną frajdę Twojemu podniebieniu!
Rea
Broszurowa ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-799-3284-9
ISBN: 978-83-799-3284-9
Liczba stron: 128
Format: 16.6x23.4
Cena detaliczna: 29,90 zł
Format: 16.6x23.4
Cena detaliczna: 29,90 zł