Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-6781-2
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-6781-2
Liczba stron: 168
Format: 170x240mm
Cena detaliczna: 61,70 zł
Format: 170x240mm
Cena detaliczna: 61,70 zł