Konto

Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Anna Kmiołek-Gizara Książka

Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
70,84 zł
79,60 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 680
Format: 170x245mm
Rok wydania: 2022
Zobacz więcej
70,84 zł
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego wykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. Oddzielenie części teoretycznej od ćwiczeń praktycznych ułatwia uczniowi przygotowanie się do poszczególnych części egzaminu potwierdzającego kwalifikację w zawodzie. Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zaprezentowano tu podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim.

Szczegółowe informacje na temat książki Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302173608
Autor: Anna Kmiołek-Gizara
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 680
Format: 170x245mm
Rok wydania: 2022
Data premiery: 2020-11-03
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Oceny i recenzje książki Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.