Menu

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2 Zasadnicza szkoła zawodowa Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania Książka

21,88 zł
21,88 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
23,00 zł - cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Zobacz więcej
Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Liczba stron: 144
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2014
21,88 zł
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2 Zasadnicza szkoła zawodowa

Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
EAN: 9788389287526
Autor: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Liczba stron: 144
Format: 165x235mm
Rok wydania: 2014

Oceny i recenzje książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2 Zasadnicza szkoła zawodowa

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!