Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.
Nieoceniona pomoc w sprawdzaniu umiejętności związanych z przestrzeganiem procedur dotyczących obsługi gości w recepcji, sporządzaniem dokumentacji, przyjmowaniem płatności w różnych formach, oferowaniem usług dodatkowych i udzielaniem informacji turystycznej. Dzięki niej można utrwalić wiadomości na temat zasad dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, rezerwacji usług dla gości indywidulanych i grup, a także kompletowania wyposażenia recepcji.
Po każdym dziale zamieszczono karty pracy zawierające testy pisemne i zadania praktyczne do samodzielnego wykonania.
WSiP
Oprawa miękka
ISBN: 978-83-021-5767-7
ISBN: 978-83-021-5767-7
Liczba stron: 292
Format: 20.5x29.0cm
Cena detaliczna: 64,90 zł
Format: 20.5x29.0cm
Cena detaliczna: 64,90 zł