Menu

Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej Książka

48,68 zł
64,90 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: PWE
Rodzaj oprawy: miękka
Wydanie: drugie
Liczba stron: 404
Format: 160x240mm
Rok wydania: 2017
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.

Szczegółowe informacje na temat książki Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej

Wydawnictwo: PWE
EAN: 9788320822748
Autor: Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrzej
Rodzaj oprawy: miękka
Wydanie: drugie
Liczba stron: 404
Format: 160x240mm
Rok wydania: 2017

Oceny i recenzje książki Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!