Konto

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder Książka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
18,75 zł
25,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Multico
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 120
Format: 13.0x19.0cm
Rok wydania: 2018
Zobacz więcej

Podobne do Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Szczegółowe informacje na temat książki Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wydawnictwo: Multico
EAN: 9788370734411
Autor: Egon Binder
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 120
Format: 13.0x19.0cm
Rok wydania: 2018
Data premiery: 2006-06-13
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Oceny i recenzje książki Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Średnia ocen:
6.17 /10
Liczba ocen:
6
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.