Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-3634-4
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-3634-4
Liczba stron: 248
Format: 17.0x24.0cm
Cena detaliczna: 67,00 zł
Format: 17.0x24.0cm
Cena detaliczna: 67,00 zł