Menu

Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty Ewa Malinowska Książka

44,25 zł
59,00 zł (-25%) - sugerowana cena detaliczna
Wyślemy w ciągu 24h
Zobacz więcej
Wydawnictwo: Difin
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 390
Format: 16.0x23.0cm
Rok wydania: 2011
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Szczegółowe informacje na temat książki Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty

Wydawnictwo: Difin
EAN: 9788376415048
Autor: Ewa Malinowska
Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 390
Format: 16.0x23.0cm
Rok wydania: 2011

Oceny i recenzje książki Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!