Menu

Zasady żywienia Podręcznik Część 1 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 Dorota Czerwińska Książka

54,51 zł
54,51 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
58,60 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Zobacz więcej
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 248
Format: 170x245mm
Rok wydania: 2021
54,51 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.

Szczegółowe informacje na temat książki Zasady żywienia Podręcznik Część 1 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302152580
Autor: Dorota Czerwińska
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 248
Format: 170x245mm
Rok wydania: 2021
Data premiery: 16/09/2019

Oceny i recenzje książki Zasady żywienia Podręcznik Część 1 Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!