Menu

Zasady żywienia Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1 Dorota Czerwińska Książka

54,51 zł
54,51 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
58,60 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!
Zobacz więcej
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 232
Format: 170x245mm
Rok wydania: 2020
54,51 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych produktów spożywczych, wpływów procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych, przechowywania żywności i jego wpływu na wartość odżywczą, utrwalania żywności, wzbogacania żywności, żywności funkcjonalnej, wygodnej oraz dietetycznych środków spożywczych, organizmów genetycznie modyfikowanych, zasad znakowania żywności, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, planowania jadłospisów, zaleceń żywieniowych dla różnych grup ludności, podstaw żywienia dietetycznego, żywienia w zakładach gastronomicznych, zachowań żywieniowych i ich wpływu na zdrowie, alternatywnych sposobów odżywiania się, instytucji zajmujących się problematyką żywienia.

Szczegółowe informacje na temat książki Zasady żywienia Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302150449
Autor: Dorota Czerwińska
Rodzaj oprawy: Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 232
Format: 170x245mm
Rok wydania: 2020
Data premiery: 16/09/2019

Oceny i recenzje książki Zasady żywienia Podręcznik Część 2 Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Zaloguj się, aby dodać opinię
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!