Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości oraz sprawdzić wiedzę uczniów za pomocą testów i zadań praktycznych.
Publikacja zawiera 5 testów po 40 pytań z kluczem odpowiedzi oraz 5 zadań praktycznych z rozwiązaniami i kluczem oceniania.
Zwięzła forma, większość zagadnień opracowanych w przejrzystych tabelach, materiał przydatny również w nauce innych zawodów z branży gastronomicznej (np. standardy dotyczące serwowania potraw i obsługi klientów).
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-6806-2
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-6806-2
Liczba stron: 144
Format: 17.0x24.0cm
Cena detaliczna: 49,80 zł
Format: 17.0x24.0cm
Cena detaliczna: 49,80 zł