Mój świat na talerzu Hanna Lis Książka

Mój świat na talerzu
37,95 zł
54,90 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy 2025-06-25
Wydawnictwo: Edipresse Polska
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Liczba stron: 280
Zobacz więcej
37,95 zł
Hanna Lis doskonale znana wszystkim dziennikarka, tym razem zaserwuje dawkę informacji na temat przepisów z całego świata. Makarony, tosty, jajka czy steki - to tym przepełniona jest książka, która niemal rozpuszcza się w placach czytelników, którzy mają okazję zapoznać się aż z 80 przepisami, po których w mgnieniu oka nie będzie śladu na talerzu. Kurczak gong bao, ravioli z tymiankowo-szałwiową ricottą czy andaluzyjski chłodnik z migdałów to delikatny wstęp do prawdziwej uczty, jaką zaserwowała Hanna Lis. Każdy posiłek przyprawiony jest jej własnoręcznymi zdjęciami, a do tego książka aż kipi humorem - autorka naprwdę zna się na rzeczy. Przepisy są skupiskiem wspomnień z podróży, niezapomnianych chwil, ciekawych ludzi oraz przygód.

Szczegółowe informacje na temat książki Mój świat na talerzu

Wydawnictwo: Edipresse Polska
EAN: 9788381640176
Autor: Hanna Lis
Rodzaj oprawy: Okładka twarda
Liczba stron: 280
Data premiery: 2019-06-05

Podobne do Mój świat na talerzu

Inne książki Hanna Lis

Oceny i recenzje książki Mój świat na talerzu

Średnia ocen:
6.80 /10
Liczba ocen:
15
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

28/05/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Uważam, że książka będzie idelanym rozwiązaniem dla ludzi, którzy chcą czegoś wiecej.. Poza jak przypuszczam wyszukanymi smakami, które będzie można wykreować dzięki przepisom Pani Hanny, otrzymamy sporą dawkę informacji na temat ich pochodzenia, które autorka rzetelnie nam opisała. Moim zdaniem to bardzo ciekawy kulinarno-naukowy eksperyment. 

28/05/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Pani Hann Lis do tej pory znana była mi jedynie ze szklanego ekranu, bardzo sympatyczna osoba, a jednocześnie twardzo stąpająca po ziemi. Niezwykle cenie ją za własne zdanie, którego nie boi sie nigdy wyrazić, jako aktywnie działająca dziennikarka. Ufam jej zatem jako autorce książki kulinarnej w to, że przepisy w niej zawarte są audentycznie bliskie jej sercu i podbiją niejedne kubki smakowe. Poza tym bardzo przypadł mi do gustu komentarz samej zainteresowanej, że stół i kuchnia to epicentrum domu.. Licze na to, że książka pozwoli mi w tym moim małym epicentrum zaserować swojej rodzinie i przyjaciołom prawdziwą ucztę i niezapomniane chwile.

28/05/2019
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Do tej pory miałem przyjemność (i nie bez powodu użyłem tego słowa) z książką Hanny Lis zgłębiającą sekrety kuchni słowiańskiej. W bardzo przystępny sposób została zaserwowana mi merytoryczna wiedza z dzidziny historii moich przodków, no i co najważniejsze - książka pozwoliła mi zaznajomić się z przepisami, które na stałe zagościły w moim prywatnym menu. Fantastyczne zdjęcia, to również jeden z atutów. Jestem przekonany, że ta pozycja utrzyma co najmniej ten sam poziom.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Do tej pory miałem przyjemność (i nie bez powodu użyłem tego słowa) z książką Hanny Lis zgłębiającą sekrety kuchni słowiańskiej. W bardzo przystępny sposób została zaserwowana mi merytoryczna wiedza z dzidziny historii moich przodków, no i co najważniejsze - książka pozwoliła mi zaznajomić się z przepisami, które na stałe zagościły w moim prywatnym menu. Fantastyczne zdjęcia, to również jeden z atutów. Jestem przekonany, że ta pozycja utrzyma co najmniej ten sam poziom.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Pani Hann Lis do tej pory znana była mi jedynie ze szklanego ekranu, bardzo sympatyczna osoba, a jednocześnie twardzo stąpająca po ziemi. Niezwykle cenie ją za własne zdanie, którego nie boi sie nigdy wyrazić, jako aktywnie działająca dziennikarka. Ufam jej zatem jako autorce książki kulinarnej w to, że przepisy w niej zawarte są audentycznie bliskie jej sercu i podbiją niejedne kubki smakowe. Poza tym bardzo przypadł mi do gustu komentarz samej zainteresowanej, że stół i kuchnia to epicentrum domu.. Licze na to, że książka pozwoli mi w tym moim małym epicentrum zaserować swojej rodzinie i przyjaciołom prawdziwą ucztę i niezapomniane chwile.

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Uważam, że książka będzie idelanym rozwiązaniem dla ludzi, którzy chcą czegoś wiecej.. Poza jak przypuszczam wyszukanymi smakami, które będzie można wykreować dzięki przepisom Pani Hanny, otrzymamy sporą dawkę informacji na temat ich pochodzenia, które autorka rzetelnie nam opisała. Moim zdaniem to bardzo ciekawy kulinarno-naukowy eksperyment. 

Bestsellery

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość

Nowości

Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Bestseller
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość
Nowość