Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów Justyna Pobiedzińska Książka
Wydawnictwo: | Agora |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Liczba stron: | 272 |
Format: | 135x210mm |
Rok wydania: | 2021 |
Szczegółowe informacje na temat książki Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów
Wydawnictwo: | Agora |
EAN: | 9788326832437 |
Autor: | Justyna Pobiedzińska |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Liczba stron: | 272 |
Format: | 135x210mm |
Rok wydania: | 2021 |
Data premiery: | 2020-02-26 |
Podmiot odpowiedzialny: | Agora Książka i Muzyka sp. z o.o Czerska 8/10 00-732 Warszawa PL e-mail: [email protected] |
Podobne do Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów
Inne książki z kategorii Fakt
Oceny i recenzje książki Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Na co dzień pracuję w restauracji i byłam ciekawa jak autorka ugryzie ten temat. Szczerze powiem, że kelnerzy nie są skorzy do zwierzeń, a tutaj proszę, mamy świetny reportaż. Książka w punkt opisuje wszystko co dzieje się w świecie gastronomi. Czy łatwo być kelnerem? Otóż nie. Zachęcam do przeczytania tej książki i zapoznania się z zawodem, których tylko z wierzchu wydaje się prosty i przyjemny.
Bardzo ciekawy pomysł na książkę który pozwala zgłębić tajniki pracy kelnerów. Reportaż czyta się szybko z racji tego, że są to głównie krótkie wypowiedzi osób pracujących w tym zawodzie. Nie powiem ale momentami aż się uśmiechnęłam. Bardzo pozytywna książka Zawiera dużo ciekawostek o których zwykły Kowalski nawet nie ma pojęcia. Polecam przeczytać.
Napiwku nie będzie jest to dobrze napisany reportaż, który przedstawia realia pracy w gastronomi. Autorka pokazuje nam osoby, które w różnych latach pracowały. Przez to możemy zobaczyć jak zawód kelnera zmienił się i czy sami klienci stali się bardziej wymagający. Polecam, książka jest lekka i przyjemna. Idealna na jeden wieczór.
Bardzo ciekawy pomysł na książkę który pozwala zgłębić tajniki pracy kelnerów. Reportaż czyta się szybko z racji tego, że są to głównie krótkie wypowiedzi osób pracujących w tym zawodzie. Nie powiem ale momentami aż się uśmiechnęłam. Bardzo pozytywna książka Zawiera dużo ciekawostek o których zwykły Kowalski nawet nie ma pojęcia. Polecam przeczytać.
Na co dzień pracuję w restauracji i byłam ciekawa jak autorka ugryzie ten temat. Szczerze powiem, że kelnerzy nie są skorzy do zwierzeń, a tutaj proszę, mamy świetny reportaż. Książka w punkt opisuje wszystko co dzieje się w świecie gastronomi. Czy łatwo być kelnerem? Otóż nie. Zachęcam do przeczytania tej książki i zapoznania się z zawodem, których tylko z wierzchu wydaje się prosty i przyjemny.
Napiwku nie będzie jest to dobrze napisany reportaż, który przedstawia realia pracy w gastronomi. Autorka pokazuje nam osoby, które w różnych latach pracowały. Przez to możemy zobaczyć jak zawód kelnera zmienił się i czy sami klienci stali się bardziej wymagający. Polecam, książka jest lekka i przyjemna. Idealna na jeden wieczór.
Bardzo ciekawy pomysł na książkę który pozwala zgłębić tajniki pracy kelnerów. Reportaż czyta się szybko z racji tego, że są to głównie krótkie wypowiedzi osób pracujących w tym zawodzie. Nie powiem ale momentami aż się uśmiechnęłam. Bardzo pozytywna książka Zawiera dużo ciekawostek o których zwykły Kowalski nawet nie ma pojęcia. Polecam przeczytać.
Na co dzień pracuję w restauracji i byłam ciekawa jak autorka ugryzie ten temat. Szczerze powiem, że kelnerzy nie są skorzy do zwierzeń, a tutaj proszę, mamy świetny reportaż. Książka w punkt opisuje wszystko co dzieje się w świecie gastronomi. Czy łatwo być kelnerem? Otóż nie. Zachęcam do przeczytania tej książki i zapoznania się z zawodem, których tylko z wierzchu wydaje się prosty i przyjemny.
Napiwku nie będzie jest to dobrze napisany reportaż, który przedstawia realia pracy w gastronomi. Autorka pokazuje nam osoby, które w różnych latach pracowały. Przez to możemy zobaczyć jak zawód kelnera zmienił się i czy sami klienci stali się bardziej wymagający. Polecam, książka jest lekka i przyjemna. Idealna na jeden wieczór.
Książka bardzo ciekawa, fajny pomysł, mam wrażenie, że nikt nigdy nie pomyślał, że z tematu tak oczywistego i z zawodu o dość małym prestiżu można napisać książkę, która będzie w stanie pokazac i uśwadomić masy o realiach, ale i ukazać prawdę o wykonywaniu zawodu kelnera. Do przeczytania na raz, świetna książka, bardzo ciekawa i intrygująca.