Konto

Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów Justyna Pobiedzińska Książka

Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów
30,01 zł
40,01 zł - sugerowana cena detaliczna
Wydawnictwo: Agora
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 272
Format: 135x210mm
Rok wydania: 2021
Zobacz więcej

Podobne do Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów

Kelnerzy (ci od Sowy i ośmiorniczek) trochę w naszym kraju namieszali. Reporterka Justyna Pobiedzińska postanowiła sprawdzić, jak to się dzieje, że przedstawiciele tego zawodu poznają tyle tajemnic swoich klientów. Autorka dotarła do kelnerów, którzy pracowali w najróżniejszych lokalach i częściach Polski. W swojej książce oddaje głos m.in. kelnerowi Jaroszewicza, barmance z klubu studenckiego, bufetowej z sanatorium, pracownikowi modnej knajpy, gdzie spotyka się warszawka, mistrzowi polskiej szkoły barmaństwa. Polska widziana ich oczami często bawi i wzrusza, ale równie często zawstydza.

Szczegółowe informacje na temat książki Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów

Wydawnictwo: Agora
EAN: 9788326832437
Autor: Justyna Pobiedzińska
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 272
Format: 135x210mm
Rok wydania: 2021
Data premiery: 2020-02-26
Podmiot odpowiedzialny: Agora Książka i Muzyka sp. z o.o
Czerska 8/10
00-732 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Inne książki z kategorii Fakt

Oceny i recenzje książki Napiwku nie będzie Sekrety kelnerów

Średnia ocen:
5.92 /10
Liczba ocen:
177
lubimyczytac.pl
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

26/03/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Na co dzień pracuję w restauracji i byłam ciekawa jak autorka ugryzie ten temat. Szczerze powiem, że kelnerzy nie są skorzy do zwierzeń, a tutaj proszę, mamy świetny reportaż. Książka w punkt opisuje wszystko co dzieje się w świecie gastronomi. Czy łatwo być kelnerem? Otóż nie. Zachęcam do przeczytania tej książki i zapoznania się z zawodem, których tylko z wierzchu wydaje się prosty i przyjemny. 

26/03/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Bardzo ciekawy pomysł na książkę który pozwala zgłębić tajniki pracy kelnerów. Reportaż czyta się szybko z racji tego, że są to głównie krótkie wypowiedzi osób pracujących w tym zawodzie. Nie powiem ale momentami aż się uśmiechnęłam. Bardzo pozytywna książka Zawiera dużo ciekawostek o których zwykły Kowalski nawet nie ma pojęcia. Polecam przeczytać. 

26/03/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Napiwku nie będzie jest to dobrze napisany reportaż, który przedstawia realia pracy w gastronomi. Autorka pokazuje nam osoby, które w różnych latach pracowały. Przez to możemy zobaczyć jak zawód kelnera zmienił się i czy sami klienci stali się bardziej wymagający. Polecam, książka jest lekka i przyjemna. Idealna na jeden wieczór. 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Bardzo ciekawy pomysł na książkę który pozwala zgłębić tajniki pracy kelnerów. Reportaż czyta się szybko z racji tego, że są to głównie krótkie wypowiedzi osób pracujących w tym zawodzie. Nie powiem ale momentami aż się uśmiechnęłam. Bardzo pozytywna książka Zawiera dużo ciekawostek o których zwykły Kowalski nawet nie ma pojęcia. Polecam przeczytać. 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Na co dzień pracuję w restauracji i byłam ciekawa jak autorka ugryzie ten temat. Szczerze powiem, że kelnerzy nie są skorzy do zwierzeń, a tutaj proszę, mamy świetny reportaż. Książka w punkt opisuje wszystko co dzieje się w świecie gastronomi. Czy łatwo być kelnerem? Otóż nie. Zachęcam do przeczytania tej książki i zapoznania się z zawodem, których tylko z wierzchu wydaje się prosty i przyjemny. 

25/09/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Napiwku nie będzie jest to dobrze napisany reportaż, który przedstawia realia pracy w gastronomi. Autorka pokazuje nam osoby, które w różnych latach pracowały. Przez to możemy zobaczyć jak zawód kelnera zmienił się i czy sami klienci stali się bardziej wymagający. Polecam, książka jest lekka i przyjemna. Idealna na jeden wieczór. 

01/10/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Bardzo ciekawy pomysł na książkę który pozwala zgłębić tajniki pracy kelnerów. Reportaż czyta się szybko z racji tego, że są to głównie krótkie wypowiedzi osób pracujących w tym zawodzie. Nie powiem ale momentami aż się uśmiechnęłam. Bardzo pozytywna książka Zawiera dużo ciekawostek o których zwykły Kowalski nawet nie ma pojęcia. Polecam przeczytać. 

01/10/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Na co dzień pracuję w restauracji i byłam ciekawa jak autorka ugryzie ten temat. Szczerze powiem, że kelnerzy nie są skorzy do zwierzeń, a tutaj proszę, mamy świetny reportaż. Książka w punkt opisuje wszystko co dzieje się w świecie gastronomi. Czy łatwo być kelnerem? Otóż nie. Zachęcam do przeczytania tej książki i zapoznania się z zawodem, których tylko z wierzchu wydaje się prosty i przyjemny. 

01/10/2024
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Napiwku nie będzie jest to dobrze napisany reportaż, który przedstawia realia pracy w gastronomi. Autorka pokazuje nam osoby, które w różnych latach pracowały. Przez to możemy zobaczyć jak zawód kelnera zmienił się i czy sami klienci stali się bardziej wymagający. Polecam, książka jest lekka i przyjemna. Idealna na jeden wieczór. 

18/03/2020
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem

Książka bardzo ciekawa, fajny pomysł, mam wrażenie, że nikt nigdy nie pomyślał, że z tematu tak oczywistego i z zawodu o dość małym prestiżu można napisać książkę, która będzie w stanie pokazac i uśwadomić masy o realiach, ale i ukazać prawdę o wykonywaniu zawodu kelnera. Do przeczytania na raz, świetna książka, bardzo ciekawa i intrygująca. 

Bestsellery

Nowości

DARMOWA DOSTAWA
za zapis do newslettera!
Odkrywaj najlepsze książki, wyjątkowe promocje i niepowtarzalne okazje.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.